It-konsult

Vi hjälper dig att anpassa standardlösningarna efter dina specifika behov eller bygger helt nytt om det är mer kostnadseffektivt. Det viktigaste är att vi förstår vad du vill ha, och hur du vill att det ska fungera.

 

Våra konsulter är har lång och gedigen erfarenhet inom områden som verksamhetsarkitektur, processutveckling, säkerhet, Microsoft-infrastruktur och serverinfrastruktur.

 

Hos oss kan du få konsulthjälp vid stora eller små IT-projekt eller använda våra konsulter som din egen IT-avdelning.

 

Vi kan hjälpa dig med på-platsdrift, fjärrsupport eller telefonsupport.

 

Konsult på plats köper ni per timme eller avtal med ett fast antal timmar och förbokade besök med regelbundenhet.
Konsult på plats används för att stärka upp redan befintlig IT-avdelning när man har brist på tid och kompetens.
Tjänsten används även hos mindre kunder som har behov av egen IT-personal men är inte har ekonomiska utrymmen för en egen anställd.

 

Konsult på plats ger er ett praktiskt och proaktivt IT-stöd som sköter era servrar, datorer och nätverk.
Regelbunden hjälp med uppdateringar, backup, installationer och virusskydd förebygger problem och minskar risken för stillastående IT-miljö.

 

Omfattning bestäms av företagets eller organisationens storlek och verksamhet och kan vara allt från några timmar i månaden till ett par dagar i veckan.

IT-Konsult

Vi levererar en helhet inom IT, vi kan erbjuda all service, drift, underhåll, hosting som ett litet eller stort företag kan tänkas behöva.

Backup

Helautomatiserad backup som passar allt från den enskilda servern till hela datahallen.

Service & Support

Support & Service ger dig snabb hjälp med företagets servrar, datorer och nätverk löpande när du behöver eller med förebyggande IT-drift till fast pris.

Drift

Web Hosting ger en komplett och skalbar lösning som lätt kan anpassas efter företagets behov vare sig det gäller hemsidor, databaser eller Internet e-post.